Δεν σου ταιριάζει αυτό που παρέλαβες; Κανένα πρόβλημα!

Αφού έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους! Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να επιστρέψεις προϊόντα:

Επιστροφές για παραγγελίες εντός Ελλάδας:

Για αλλαγές εντός Ελλάδας, επικοινώνησε μαζί μας στο 8004000990, για να στείλεις τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990, με την εταιρεία κούριερ COURIER CENTER και χρέωση αποστολή παραλήπτη. Έπειτα πραγματοποίησε μια νέα παραγγελία γράφοντας στα σχόλια ΑΛΛΑΓΗ. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου, θα σου στείλουμε την νέα παραγγελία σου. Χρεώνεσαι μόνο τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας (2,60€ + 1,90€ στην περίπτωση αντικαταβολής)

Επιστροφές για παραγγελίες εκτός Ελλάδας:

Για αλλαγές & επιστροφές από το εξωτερικό επικοινώνησε με την εταιρεία κούριερ που επιθυμείς και στείλε τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Επιστροφές χρημάτων

Για επιστροφές εντός Ελλάδας, επικοινώνησε μαζί μας στο 8004000990, για να στείλεις τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990, με χρέωση αποστολής παραλήπτη. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου, εντός μερικών εργάσιμων ημερών τα χρήματα θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου. 

Σημειώνουμε ότι επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να σου επιστρέψει ολόκληρο το ποσό (εκτός εξόδων αποστολής) εντός 20 ημερών. 

Υπενθυμίζουμε πώς:

  • Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 3-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. 
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής.
  • Σημειώνουμε ότι για λόγους υγιεινής, τα προϊόντα όπως εσώρουχα, κάλτσες, σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται, ούτε αλλάζουν.
  • Στις επιστροφές χρημάτων, στην περίπτωση που ο πελάτης διατήρει λογαριασμό σε διαφορετική τράπεζα εκ των εξής (4) συνεργαζόμενων τραπεζών: Πειραιώς, Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, τότε τα έξοδα για την επιστροφή της αντικαταβολής θα επιμερίζονται σε εντολέα και δικαιούχο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα 8004000990 (από σταθερό χωρίς χρέωση) & 6952310884 (από κινητό και εξωτερικό) καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 – 18.00.