ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των παραγγελιών στην Ελλάδα γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) Courier Center εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60€ (+1,90€ το κόστος αντικαταβολής) . Για παραγγελίες  άνω των 39€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι χώρες που αποστέλλουμε παραγγελίες είναι οι ακόλουθες: 

Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία, Ολλανδία.

Οι παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος γίνονται με DHL courier και οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω των 100€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 12€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) για την απλή αποστολή (4-6 ημέρες).

Για αγορές κάτω των 100 € και για ταχεία αποστολή (1-3 ημέρες) το κόστος των μεταφορικών είναι 18€

 

(!) Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες παραγγελίες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PAYPAL. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.