ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με κάρτα ή με αγορές άνω των 39€
ABOUT US

Pink Woman - Το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο Ελληνικό Fast Fashion Brand

Με επίκεντρο την κάθε γυναίκα που αγαπά την μόδα, η Pink Woman, ενσωματώνει στα σχέδιά της τα τελευταία trends σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το brand Pink Woman κατάφερε να έχει σημαντική διείσδυση και αναγνώριση στο γυναικείο καταναλωτικό κοινό ως το συνώνυμο της μόδας, πάντα με υψηλή προϊόντική ποιότητα και προσιτές τιμές.

2004<

Η Pink Woman ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας μόδας έως και σήμερα, έχοντας εδραιώσει τη θέση της ως το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο Ελληνικό Fast Fashion Brand.

+117

Σήμερα διαθέτει πάνω από 117 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με διεθνή προσανατολισμό, το κατάστημα Pink Woman έχει σχεδιαστεί βάσει υψηλών προδιαγραφών σε νέο design concept με στόχο να δημιουργήσει το απόλυτο customer experience. Παράλληλα, το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Pink Woman βρίσκεται δίπλα στον πελάτη προσφέροντάς του μια μοναδική και προσωποποιημένη εμπειρία shopping.


ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΘΥΛΗΚΗ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ

η γυναίκα Pink Woman δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.

Το κοινό που απευθύνεται η Pink Woman είναι η γυναίκα που θέλει να αναδείξει την πιο stylish πλευρά του εαυτού της μέσα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. 
Στόχος της Pink Woman είναι να προσφέρει τα τελευταία fashion trends στις πιο προσιτές τιμές, ώστε να μπορεί κάθε γυναίκα να νιώθει η Pink Woman.