ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά με κάρτα ή με αγορές άνω των 39€

Πολιτική Επιστροφών

Δεν σου ταιριάζει αυτό που παρέλαβες; Κανένα πρόβλημα!

Αφού έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσεις την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή της αξίας τους! Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να επιστρέψεις προϊόντα:

Αλλαγές για παραγγελίες εντός Ελλάδας:

Για αλλαγές εντός Ελλάδας, επικοινώνησε μαζί μας στο 8004000990, για να στείλεις τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990, με την εταιρεία κούριερ COURIER CENTER ή BOX NOW (αναλόγως τον τρόπο αποστολής) και χρέωση αποστολή παραλήπτη. Έπειτα πραγματοποίησε μια νέα παραγγελία γράφοντας στα σχόλια ΑΛΛΑΓΗ. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου, θα σου στείλουμε την νέα παραγγελία σου. Χρεώνεσαι μόνο τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας (2,60€)

 

Επιστροφές χρημάτων

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Για επιστροφές από το εξωτερικό επικοινώνησε με την εταιρεία κούριερ που επιθυμείς και στείλε τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

ΕΛΛΑΔΑ:

Για επιστροφές εντός Ελλάδας, επικοινώνησε μαζί μας στο 8004000990, για να στείλεις τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990, με χρέωση αποστολής παραλήπτη. 

Σε ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει κόστος 5€ (πέντε ευρώ). Το ποσό αυτό θα κρατηθεί (συμψηφισμός) από την επιστροφή χρημάτων σου και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία ή κάπου αλλού. Το τελικό ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στον λογαριασμό που θα μας δώσεις ή απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποίησες κατά την αγορά σου ή στον λογαριασμό σου στην PayPal, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής παραγγελίας. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή αντικατοβολής που τυχόν να έχουν πληρωθεί).

Σημειώνουμε ότι επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κατάστημα.

ΚΥΠΡΟΣ:

Για επιστροφές από Κύπρο, επικοινώνησε μαζί μας στο 8004000990, για να στείλεις τα προϊόντα που θες να επιστρέψεις στην διεύθυνση επιστροφής: Pink Woman, Λεωφ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, ΤΚ: 17456 τηλ:  8004000990, με χρέωση αποστολής παραλήπτη. 

Σε ενημερώνουμε ότι η διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει κόστος 5€ (πέντε ευρώ). Το ποσό αυτό θα κρατηθεί (συμψηφισμός) από την επιστροφή χρημάτων σου και συνεπώς δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία ή κάπου αλλού. Το τελικό ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στον λογαριασμό που θα μας δώσεις ή απευθείας στην κάρτα που χρησιμοποίησες κατά την αγορά σου ή στον λογαριασμό σου στην PayPal, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής της αρχικής παραγγελίας. Επιπλέον, επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής).

Υπενθυμίζουμε πώς:

  • Η διαδικασία των επιστροφών συνήθως διαρκεί 3-6 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή στην εταιρία μας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να σου επιστρέψει ολόκληρο το ποσό (εκτός εξόδων αποστολής) εντός 15 ημερών. Αυτό συμβαίνει διότι όλες οι επιστροφές περνούν από την διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προτού φτάσουν στα γραφεία του ηλεκτρονικού καταστήματος προς ενημέρωση των πελατών. 
  • Δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center και δεν γίνονται δεκτά δέματα από άλλες εταιρείες.
  • Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.
  • Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή ή επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος. Ως ελάττωμα μπορούν να θεωρηθούν και ανεπιθύμητες οσμές που ενδεχομένως φέρει το προϊόν της επιστροφής.
  • Σημειώνουμε ότι για λόγους υγιεινής, τα προϊόντα όπως εσώρουχα, κάλτσες, καλσόν, σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται, ούτε αλλάζουν.
  • Η επιστροφή στα μαγιό γίνεται δεκτή εφόσον δεν έχει αφαιρεθεί το αυτοκόλλητο υγιεινής.
  • Στις επιστροφές χρημάτων, στην περίπτωση που ο πελάτης διατήρει λογαριασμό σε διαφορετική τράπεζα εκ των εξής (4) συνεργαζόμενων τραπεζών: Πειραιώς, Εθνική, Eurobank, Alpha Bank, τότε τα έξοδα για την επιστροφή της αντικαταβολής θα επιμερίζονται σε εντολέα και δικαιούχο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα 8004000990 (από σταθερό χωρίς χρέωση) & 6952310884 (από κινητό και εξωτερικό) καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30 – 18.00.